Tid över...


Oj det var längesen jag skrev nu! Har inte haft tid eller lust att skriva på ett bra tag, just nu är vi i Hara och ska fira nyår här, håller på med middagen och Indra och Theo tittar stenade på Karlsson på taket. Indra älskar film, liksom sina föräldrar! Tror hon snart äger 15 Astrid Lindgren filmer =) Pippi, Emil, Karlsson, Madicken, Tjorven m.m helt underbara!

Fast Karlsson har jag svårt för, tycker han är äcklig, hur gammal är han igentligen?? 50??, tjock liten "gubbe" som ser ut som ett barn utan hår på huvet.... nä fy! haha men Indra gillar att titta på honom så jag får stå ut ;)

På fredag ska man jobba, kul! =)

Under julen har det varit sjukt mkt folk... alla köper blommor i sista sekund, eller skickar bud de sista dagarna!




Nu ska jag duka!


kram och...

GOTT NYTT ÅR PÅ ER   !!!!!!!!

Blogg paus!


Jag har lagt bloggen på hyllan ett tag..
kommer tillbaks när jag känner för att skriva igen... har lite annat i huvet just nu!


C U

krimen å tullran!



ja du här hemma är vi som man säger på jamska...krimen..... usch och fy så less jag är på detta nu!
Indra har sån hosta så hon kräks, har diaree och feber då och då... stackars unge!!! Nu har hon varit sjuk i en månad och jag tycker så synd om min lilla prinsessa.... Hon har precis somnat... och klockan är 22 ..... hon har inte sovit nått på HELA dagen dessutom pga hostan! undra hur denna natt kommer vara!? Känner mig så trött !!


Igår iallafall så var det dags för årets tunnbröd bakning, slutade med att vi var där i 12 timmar och bakade både mjukt och hårt tunnbröd, 8 + 3 liter blev det...= jävligt mycket alltså! Men ska de va så ska de va!


Här kommer lite sköna och...hrm dryga bilder!!


Här har vi gjort "tullran" och dom är redo för lite utbak!

 
mycke deg..


mamma... haha








jäh va fan ;)


hårt..


å mjukt..







less


Ska vi aldrig bli friska i denna familj eller? Idag har jag ont i halsen och känner mig allmänt hängig och inte alls pigg! Blir så less på allt! BLÄ!

På lördag ska jag och mamma baka tunnbröd..ska bli skönt att komma ut och göra nått annat än att vara med Indra tventifårseven!! Klart jag älskar att vara med Indra men hon är i en grymt jobbig ålder och hon blir så inaktiv när hon måste hålla sig inne och INTE va på dagis...... hon bara måste bli frisk snart annars blir jag galen!  Och jag med för den delen!

Nu ska jag fixa middag....... undra vad vi ska hitta på idag! Verkligen ingen lust med nått..............

ha ha ha haaaaa så sjukt fuuuult !!


RSS 2.0