Söndag


Ja då var det söndag igen ... Ännu en helg förbi ..

båda har varit lediga i helgen, igår var tobias på nå is race och jag och Indra tog 9ans buss till barnenshus, ixo och sen for vi ner på stan, Indra fick en korv och tyckte det var världens lyx :) Sen åkte vi hem och åt god middag, åkte till Åsa och Robert.. Towa fyllde 6 år och hon fick en hellokitty väska av oss fylld med små paket, tror det var mkt uppskattat :) sen stannade vi där till strax efter 22 tror jag...... eller? *minnet kort* Indra somnade i tobias famn ( efter mkt om och men ....)  ..sötisen! Idag har vi varit på ixo och kikat på lite grejs och sen köpte tobias sexiga (HAHA!!) arbetsbyxor på jula..åt lunch och NU är vi i Hara, Indra har sovit i 2 timmar...... kanske dags att vakna snart...

Igår hade vi släkt i hela lägenheten under "earth hour" det jag tyckte var sjukt var att Arctura höllt tänd! ?! vad tänkte dom med? aja man ska inte bli brydd!! :)

Nu ska jag gå och väcka min prinsessa!

Någon som vill gå och se "män som hatar kvinnor" med mig ??????

Puss å kram!

Välderns sötaste unge!


Man kan ju inte tro att denna dam är i trotsåldern när man ser dessa kort ;)







Nu ska jag ladda ner lite musik till min mobil .......

Trevlig kväll !

Ny mobil . . .


Min har blivit så misshandlad så den hänger bara i en skör tråd... och då skojar jag inte! HAHA
luckan har typ lossnat nästan helt! sjukt! har haft den i 2 år.........

nu har jag skaffat mig en ny ljusrosa snygging!


Super bra kamera i den oxå har den gps :) och en massa annat..ska gå igenom
den ikväll när Indra sover!

Bloggar mer sen nu ska jag pussa på min tjuriga och bestämda unge ;)

Hej!

Regnkläder....


I början på veckan sa dom på dagis att hon behövde nya regnkläder, hon hade växt ur de gamla..... dom hann hon typ använda...3ggr kanske haha.....  I år fick det bli detta... En overall som har lite fleece foder i sig och en jacka och byxa utan något foder. Vi hade en sån overall i fjol med och den är super bra.. man behöver inte ha nå extra kläder eller något bök, utan bara dra på den och ut och leka :) inga glipor eller något!



Här är en bukett jag gjorde till ett par som firade guldbröllop :)



Det här något av de gulligaste verk Indra lyckats med :)


Längtan är stark!!!!!!

HARA

Harabryggan









feberday!


Nyss kommit hem från jobbet... dom ringde från dagis 17.30 och berättade att indra hade 39,6 i feber.. så jag slutade och åkte och hämtade en tussig dotter som satt i soffan och myste med dagisfröken under en filt och läste bok. Hon var inte på bra humör kan jag säga, allt var nej.. hon grinade och kunde knappt stå.... somnade i bilen och gick direkt till sängen och la sig och somnade... gav henne en alvedon så hon kan sova bättre. Så nu sitter man här.... och ger bloggen några ord :) Så jag jobbar inte imorrn.. och på fredag jobbar jag bara några timmar.. ska även göra brudbuketten då!

Iallafall så såg vi ju melodifestivalen i lördags då som typ nästan alla andra och jag är SÅÅÅ SJUKT GLAD över att varken MÅNS eller UGGLAS vann!!! Jag ville av hela mitt hjärta att HEAT skulle vinna för dom var så sjukt bra!! men det fattade typ inte det svenska folket...... Ibland kan man ju undra om folk vet vad musik är över huvudtaget.... 

Imorrn ska jag köpa slingmedel så ska mamma få hjälpa mig att göra slingor i mitt hår... hoppas det blir bra, vill inte färga nå mer nu ja, har typ en braaaa bits utväxt och jag vill bara göra slingor hädanefter så det ser mer naturligt ut!

Nu ska jag gå ut med Bönan en sväng hon står här och glor på mig ;)

Ha en bra kväll

 

back to reality


Nu är vi hemma igen, här tvättas det, tittas på nalle puh, och det är vardag! Indra är supertrött men jag ska hålla henne vaken ett tag till, annars blir det en tidig morgon och det har jag ingen lust med ;)

Iallafall så har vi haft en lugn och skön helg, vi har till stugan och hyrde med oss en massa filmer och bara slöade :) Åkte skoter, grillade korv och åt god mat och myste. Indra var hos mormor och har haft det hur bra som hellst, idag när hon kom så hejjade hon inte ens utan hon gick bara förbi mig och sa... hejdå! haha ...sjyyst!! Inte saknat oss alls verkar det som, hon har haft fullt upp med att leka med mormor, eskil och katten Fia :)

Åt middag för en stund sedan och ska kika runt lite här, och inväntar tvätten... Indra ska nog lägga sig snart, så fort nallepuh är slut !

Skriver mer nån annan dag, är en aning trött !!

Jobbar 12-18 alla dagar denna vecka, ska även göra brudbukett tills på lördag,
min kusin gifter sig i sunne kyrka...... undra vad man ska ha på sig! .....

kram!

Bakat, lagat mat, simmat....


det är typ vad jag haft för mig idag! Jag har gjort 2 st limpor som blev riktigt goda :) Världens enklaste recept hitentills på limpa iallafall, behöver inte jäsa eller något!

3 dl rågsikt
3 dl grahamsmjöl
5 dl vetemjöl
2½ dl vetekross eller havregryn
2½ dl vetegroddar eller vetekli
3½ rågkross eller vetekross
3 tsk salt
3 tsk bikarbonat
1 liter lättfil
1 dl sirap

Sätt ugnen på 175 grader
Blanda de torra ingredienserna, tillsätt fil och sirap ( ev brödkryddor)
Fördela i 2 (smorda om man vill...) 2 liters formar. Grädda i nerdre delen av ugnen i ca 75 min,
Täck ev med folie om brödet blir för mörkt!

~ * ~ 

Till middag fick det bli fetaostbiffar med buljongkokta rotfrukter! älskar rotfrukter, det bästa är ju rotfruktsgratäng! *mm*

~ * ~

Indra har kollat på Ronja rövardotter ikväll medans jag har bakat och stökat på, världens lättsammaste.... hm förutom på affärn idag, sprang överallt och skulle inte gå dit jag skulle..... så det slutade med att jag hade en skrikandes sprattlandes unge under högerarmen och så körde jag den lilla varuvagnen (den för barn....) runt om i affärn och försökte ta det vi skulle handla...... tur man har lärt sig vad tålamod är efter man fick barn ;) och inte bryr sig om det är någon som störs eller tittar på en :) Det finns inget värre än när barn får vad dom vill på affärn för att dom ska vara snäll...dom kan få nått när dom är snäll och INTE tjatar... fråga en gång, nej är ett nej och då ska dom nöja sig med det, jag känner en som hade en tjatig dotter på barnenshus... hon skrek och skrek och bara skulla ha och ha... tillslut tog pappan tag i overallen, bar ut henne i bilen och åkte hem, efter det har hon aldrig tjatat mer på nån affär! haha!!

Har tänt en massa ljus i vardagsrummet nu och ska lägga mig och kika en stund innan jag somnar!
Ska jobba imorrn och på torsdag, sen hoppas jag att vi åker till stugan jag och tobias. Han är ledig, jag är ledig, vi har barnvakt..den bästa = min mamma :) Åh vad underbart det ska bli........... hoppas det blir så nu då!!

Ha de gott!!

KRAM!

Framsteg...


Hej mina trogna blogg läsare ;) har ni snart gett upp hoppet att läsa min blogg? :P LOVAR jag ska bättra mig, har liksom haft annat för mig och inte haft någon lust på "ett tag"!

Iallafall så var jag och Zanna på vv-mötet idag och gjorde våran första vägning, den visade på - 1,3 kg ..... inte alls så tokigt tycker jag! :) trots att jag "svinat" på mammas 50 års kalas, med en massa god mat och en massa maräng tårta med mycket grädde och godis och sånt ......... och för att inte tala om öl och vin ;) haha! Gruvade mig en aning när vi skulle dit, men nu kan jag andas ut och låta bli att ha ångest ;) Imorrn ska jag ta mig en tur och simma, ska bli skönt! :)

Ikväll har jag gjort 16 st piroger, 8 st med mexikansk köttfärsfyllning och 8st med spenat, vitlök och feta fyllning! LUKTAR SÅÅÅ GOTT !! Imorrn ska jag provsmaka en! En sån pirog är 6 points oxå ska jag äta en massa sallad till :) Super bra lunch ju! och enkel..



Nu ska jag lägga mig och kolla på tvn.. och bara slappa, vi har haft mkt för oss idag kan jag säga och varit uppe sen kl halv 7 imorse..... *seg*

Här kommer en bild på min älskling


RSS 2.0