ÅH!


jag skulle vilja gå en kurs i blogg design så jag fattar vad jag håller på med... går ju bara skit när jag ska försöka!
hm... antingen får någon hjälpa mig eller så måste jag ta en dag (eller några...?) och sitta och klura på i min ensamhet, man lär knappast lära sig detta på en dag liksom :)

Idag har Indra feber... vi som skulle på barnenshus och köpa en film.... får vänta då! Hon sover just nu och jag ska sätta på musik och städa, T jobbar och Bönan äter sitt mega stora ben hon fick igår, snacka om lycklig ;) och fiser gott :-/


Hej hej

Hello People!!

 :-)

Nu jäklar jag ska blogga någon rad tänkte jag :) Mest för Åsas skull ;)

Det har varit så mkt nu på slutet på jag har inte haft tid med att blogga, blir väl mindre sen antar jag! :) Är ledig igår, idag imorrn och söndag och jobbar på måndag sen vet jag inte riktigt hur det ser ut framöver ... tills .... ja.......

Imorse vaknade vi kl 9.. åt frukost tillsammans och jag och T försökte fortsätta se filmen vi hyrde igår men det gick sådär för Indra var överallt och ingenstans. Feberfri idag.... men inatt hade hon 39,1 och i förrgår hade hon lika... lilla gumman! Gav henne alvedon inatt så sov hon hela natten sen.. skönt! Packade in oss i bilen och nu är vi i Hara... Tobias ska stöka på med Audin och Indra ska väl se Karlsson när hon vaknar och jag ska städa jettan.....
Sen ska vi väl äta här och bege oss hemöver.... tror inte vi sover här inatt eftersom Indra inte är riktigt 100.

OOh nu ska jag dricka kokkaffe och surfa runt lite sen ska jag se på VBÅ ;) haha

Ha en mysig helg!

hmm


jag har ingen tid för nått bloggande nu jag! .... kommer hem halv 7 och då äter man bara och sen slöar tills man somnar ....typ! :) Och idag ska Indra vara på dagis HELA idagen.. ända tills 18.16 då jag kommer och hämtar henne, så liiiiite ångest har jag ..... tur hon älskar att vara där!

Igår kom mina älsklingar och mötte mig, dom hade gått...Indra åkte snowracer ..hon ÄLSKAR den :)

Nu ska jag äta frukost och gå in, känner jag behöver det som det fikas på jobbet :-/

Ha en bra dag!

Puss å kram !!

JO DÅ!


JAG LOVAR JAG SKAAA SKRIVA!

haha MEN...

jag har jobbat röven av mig idag och är SÅ trött, DATORN JÄVELN JÄVLAS så jag blir GALEN
och kl är nu snart 22 och Indra är VAKEN och vägrar somna! Kan det bli bättre ??????



SUCK....................... grinig!




kika in...


ska blogga ikväll men väntar tills Indra somnat!

Iallfall så lägger jag in en länk på mammas sida på tradera..hon har sytt super snygga baggy jeans!

www.tradera.com/search/result.aspx?alias=rundstr%f6m.

(obs det ska vara en punkt på slutet i adressen men jag får inte dit den..)

Hon är SÅÅ duktig!


skriver mer sen ang min kväll igår :)



Kram!

VÄRLDENS GODASTE!


KLADDKAKA EVER!!!

skojjar inte ni MÅSTE prova göra den! Helt sjukt!


150 gr smör (måste va smör)
3 ägg
4 ½ dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
1 tsk salt
2,25 dl mjöl
3/4 tsk bakpulver

Smält smöret
Blanda ägg, socker och vaniljsocker i en bunke med en sked
Tillsätt kakao,salt och smör
Rör ner mjölet blandat med bakpulvret
Klicka ut smeten i en form som är smord och bröad
Grädda i ca 35 min (efter tycke och smak) på 175 grader.

Det är så att det ******* i munnen! :-D


Hara


Shit vilken jobbig natt detta har varit, tappade tålamodet rejält på Indra inatt... kl 3 bestämde hon sig för att vara pigg och skulle inte sova mer, tror vi kämpade med henne i 1,5 timma tills jag blev så less så jag la mig och sket i henne, Tobias klev upp med henne... jag var SÅ trött... och när jag är det är inte mitt humör på topp kan jag säga..han kom tillbaks sen och la henne i sin säng och så somnade hon om igen..vaknade kl 9 och då klev jag upp med henne, Tobias måste få sova. Nu har vi ätit frukost och Indra är på strålande humör..skitunge ; )

Idag ska vi nog vara här heladagen...ingen stress för oss inte, vi ska ut och åka snowracer och ta det lugnt medans Tobias byter dämpare på jettan..kanske vi ska ta och panta lite, under källartrappen hos pappa så har han alles fullt med pant så det kanske är på tiden! Helt sjukt mkt kan jag säga!!

Imorrn ska jag jobba, Indra ska vara på dagis och sen ska vi till torvalla och vara barnvakt åt Åsa och Roberts 3 änglar :)




Nu ska jag koka kaffe så man piggnar till och orkar med denna dag med mitt busfrö som har fått en kick av sockerbiten hon stal !!!!!! just nu kutar hon som en galning runt runt i huset!

6 januari 2009


Tisdag... dagarna bara springer förbi känns det som, allt händer så fort...hinner inte alls med! Om mindre än 2 månader fyller Indra 2 år! Helt sjukt vad tiden rinner iväg.. det var ju nyss hon föddes lillkorven! NYSS!! ........ fattar inget! Dessa 2 år har varit de bästa i mitt liv, helt underbara, både upp och nergångar, men jag har aldrig känns så mycket kärlek från eller för någon förrut..helt otroligt! Jag skulle kunna sitta i timmar och bara lukta i hennes underbara hår när vi tex ser på nån film.. hon har blivit så mysig, kan ligga i samma säng och kramas och ligga still och mysa... har hon aldrig kunnat göra förrut men nu är det så mysigt, hon har inte heller förrän nu börjat sova hos oss ibland på nätterna, händer inte ofta men ibland när vi ska vara ledig dagen efter då brukar hon få komma och sova hos oss *myyys* Fast hon har lite svårt att bestämma sig vem hon ska sova med... hon kan inte ligga i mitten på sin egen kudde utan hon ska antingen sova på min eller Tobias kudde..så oftast ränner hon fram och tillbaks mellan oss flera gånger innan hon somnar :) *sötisen*

Vi köpte en säng till Indra för typ nån månad sen och då funkade det super bra för henne att somna i den, somnade på en gång och stannade där i ca 1 vecka..sen när lilla damen kom på hur man tog sig ner så blev det stökigt! Hon klev upp helatiden och jag kände att jag verkligen inte orkade kuta tillbaks med henne helatiden, var SÅ trött pga allt jobb nov och dec..samma sak med Tobias så vi tog fram spjälsängen och lät henne sova i den....... MEN nu i veckan fick jag NOG! Kan ju inte både ha en vanlig säng plus en spjälsäng på hennes lilla rum... går ju bara inte! Alles för trångt så vi bestämde oss för att ta tag i detta nu och skruvade ner spjälsängen! Den kvällen sa vi godnatt och sen bar vi tillbaks Indra ca 33 gånger innan hon somnade. Nästa natt var det samma sak, hon kom ut och tyckte det var skojj och sen kutade hon tillbaks till sängen och väntade på att vi skulle lyfta tillbaks henne och så sa hon godnatt och så kom hon ut igen.....bar nog tillaks henne 15ggr ...båda var så trött den kvällen så vi ställde 2 stolar för sängen så hon inte kunde hoppa ner..JÄKLAR vad arg hon blev haha för att vi hade stängt för....... sen somnade hon! Jag vet att man ska kämpa på att bära tillbaks dom.. det brukar ta ca 3-4 kvällar innan dom ger sig och slutar klättra ner.... och oftast har jag läst och hört att man kan även få bära tillbaks dom 50 ggr en kväll oxå så vi är inte ensamma om detta! Känns ju skönt! Ikväll är vi i hara och sover här (spjälsäng) så imorrn kör vi igång igen med samma grej... hon SKA lära sig att när det är godnatt så är det godnatt och inget annat! Jag tänker inte vara en förälder som ligger hos mina barn tills dom somnat...aldrig!! Men rutiner är ett måste annars funkar ju inget! Vi äter middag på kvällen.. sen får Indra bada eller leka... sen brukar hon titta och mysa framför tvn och få lugna ner sig.. sen borstar hon tänderna och lägger sig med sin välling och förhoppningsvis då ska hon somna :)



Tobias har varit ute i garaget med Audin i fler timmar nu.... lyssnar på musik och mekar! :) Kan han behöva!! Egen tid! Vi funderar på att åka ner till Martina i sommar som vi gjorde i sommras på vår semester.. hon bor i Helsingborg..och sen åka vidare till tyskland...eventuellt... vi får se hur mkt tid jag kommer ha till sånt framöver! ;) Sen har vi inte bestämt oss om vi ska ha kvar rs2an heller......... haha!





sakar minin sjukt mycket och kommer att skaffa en ny.. x small :)
har ju skyltarna kvar....ligger i förrådet och bara väntar!!








Nu är klockan 23 och det är läggdags!

GOD NATT!

lördag


idag blir det stan för mig och Indra, Indra kommer slockna på en gång i voksin och jag ska kika runt lite! Sen blir det hemgång och städa lägenheten och sen ska vi slappa tror jag!

Ha en bra helg! :)

RSS 2.0