lördag


Jag har jobbat i 2 dagar och är tok förkyld dessutom så jag är SÅÅ trött och irriterad.. näsan klias och jag nyser helatiden, jag blir galen snart!!!! Indra har fortf sin ögoninfl. *suck* snart skäller jag på hälsocentralen! dom är SÅÅ dryg!

Indra och jag skulle baka pepparkakor idag men hon fattar ju inte haha så jag orkar inte...... bäst man bakar själv tror jag ;) hon tar sönder alla och äter upp allt *skratt* ...... ja oxå ska jag ta fram allt julpynt men jag har ingen lust alls, usch ser det bara som ett stor projekt och allt är jobbigt........ ska ta kort på min fina adventsuppsättning jag gjorde med lackljusen :)

oj vad jag lät negativ men jag är verkligen det idag!

hej

torsdag!


Idag har vi varit inne hela dagen, är förkyld och Indra är som vanlig... varig i ögonen och snorig!

Iallfall så ska jag baka lussebullar idag och göra en adventsljusstake! =) Eftersom jag jobbar imorrn och på lördag så hinner jag inte göra det tills på söndag då det är 1:a advent och då måste ju adventsstaken va klar så vi kan tända första ljuset på morgonen och mysa! =) Bild kommer sen!

Nu ska jag skriva en handlingslista och klä på mig!



hej

Lite bilder på Indras nya rum...

 
Har fixat och stökat på idag och är äntligen nöjd med prinsessans rum!




















då var det dags!


Idag blir det till att åka ner till Ikea =) KUL! fast jag har rätt ont.. drog en tand igår den näst längst in i överkäken... men jag har super ont i den som sitter längsbak, alltså den som satt bredvid den som drogs ut, oxå är det den som tar i först av alla tänder när jag ska bita ihop eller tugga och det gör SÅ ont, den är som längre ner än alla andra tänder, vet inte om det beror på svullnad kanske? Så jag kan inte tugga något över huvud taget så jag får dricka idag...... blir spännande! Det är iallafall sjukt skönt att ta varit hos tandläkaren, jag som gruvat mig i 6 år på detta (!!!) har så skräck! uscha!! Känner mig duktig faktiskt! =) Så idag kommer jag leva på ibumetin och alvedon!

Nu ska jag göra Indra sällskap och titta på playhouse disney!




Ha en bra dag!!!

Åh herregud !!

En stor sten har lättat från mitt hjärta...

lite smärta just nu gör inget..

Hoppas jag överlever dagen på ikea imorrn bara...




Hoj

sjukling.... bullbak!!



snorig, febrig :(




bakar bullar......

smula jästen..


röra om


i med mjölet...
...

Ett tips till alla er som handdiskar!


nu tycker jag det är roligt att diska igen.... YES har kommit med nytt diskmedel, en lila flaska som heter "silke & orkidee" Helt underbar är den.... luktar hur gott som hellst! Grumme "hav" älskar jag oxå! Om ni inte testat dom 2 måste ni bara göra det =)

Igår jobbade jag 9-15 och det var hur kul som hellst, saknat att jobba med blommor faktiskt!

Gruvar mig för imorrn........... tandläkaren!..... ingen som vet om man kan köpa lugnande på apoteket haha! åh jag skulle vilja ha det........ undra om man kan får det där!



Nu ropar Indra på mig....


Hejs

jobba!



Idag ska jag jobba =)


KUL!

Ögon inflammation och magsjuka??


Indra har varit lös i magen i över en vecka, vet inte om det är magsjuka eller nått hon reagerar mot fortsätter det så måste vi kolla upp det! Hon är ju pigg och äter lite men ändå!! imorse vaknade hon med ett igenvarat öga :(

jag tycker inte hon förtjänar detta!!

suck

typ


Imorrn ska jag göra staden! Alles själv!
Shoppa lite till Indra och så..

På lördag ska jag JOBBA! :) hihi shit va roligt !!





Hej dååååå

Inte helt fel ....


lite småsugen på denna köksmöbel.. rätt snygg va??
Prolemet är att det finns ju inga barn BAR stolar....... hmm

MAGSJUUUUUUKKKAAAA!!!!


Indra har varit klen i magen i snart 1 veckas tid, sen i lördags fick jag skit ont i magen, mådde illa, frös en massa och var så trött och hängig (hade barnvakt..) och tobias jobbade så det var skönt att Indra inte var hemma, jag sov nästan 12 timmar den natten.. huvva! Hos bernt (farfar) och betty hade Indra skritit ner sig rejält hur mycke som hellst och det var löst (magsjuka?) sen hämtade jag henne på söndag em...  jag mådde bra.. På måndagen på ringde indras farfar och då hade dom åkt på rejäl magsjuka båda två.... igår kände Tobias sig bubblig i magen och inatt har han mått såååå illa så han jobbar inte idag.. få se hur det utvecklar sig, jag mår bra än så länge och hoppas jag INTE blir drabbad, usch det är så jobbigt när båda är sjuk och måsta ta hand om en busig Indra.... har varit med om det förrut och det var inte kul vill jag säga! Värsta tanken är ju att Indra ska bli drabbad så hon kräks! Tror hennes magsjuke period är över för denna gång iallafall ........

På måndag ska jag laga mina tänder........ kommer att dö innan dom ens börjat så rädd som jag är!!! shit alltså!!  *ont i magen av bara tanken..* På tisdag drar jag och syster iväg ner till ikea =) Har lånat bil oxå så vi får plats med lite grejjs! LÄNGTAR så klart så nu har jag det jag gör, kikar och kikar på ikeas hemsida, har gjort en mapp som heter ikea på skrivbordet och sparar bilder på det vi ska köpa :-) annars kommer hälften glömmas ... ! ;)

nu blir det frukost, dagis och vika tvätt för min del.

Hej då alla FRISKA!


I K E A ??

 Någon som har lust att ta en tripp till Ikea i slutet på denna månad ?

jag är så j*vla velig när det gäller att hitta den "rätta" sängen till Indra så nu har jag nästan börjat fundera på att skaffa en enkel tills vidare.... skaffa en annan snyggare och lite mer speciell när vi bor i hus... =) så denna är väl inte så tokig??


skulle vilja åka till ikea i slutet av denna månad..shoppa lite bara... kika mest.. åka utan karl och barn bara ha egen tid och få kika i lugn och ro utan en massa stess hit och dit =)

vilken tycker ni ?


NR 1


NR 2 ( målas vit )



NR 3 ( målas vit )

b i l d e r












barnsäng...måla vit .......


Nya jeans!!


Min mamma har sytt jeans till Indra ... snygga va =)

här är hennes tradera sida
www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=819663&filtertype=0&sortby=6





=)


vad är meningen liksom ??



Vem fan kom på dessa sjuka "gosedjur" ? Jag tycker dom är hemska, finns vissa
som köper dessa till barn och jag förstår inte vitsen !?

Samma sak med kiss och bajs kläderna och gosedjuren, Nä jag tycker det är vidrigt!!!

Indra vill ha




:)

Congratulations!


fick ett trevligt telefon samtal igår där en kvinna medd oss att vi hade vunnit en resa =) hon sa:
"Congratulations, you have won a free cruise in the Caribbean" så jag följde instruktionerna =) Åh spännande!!


Tid över


..för lite bloggande, vi är i Hara..kom hit igår och Indra vaknade halv 7 imorse så nu ligger hon och myser i soffan med Bönan och tittar på svamp bob fyrkant! tydligen spännande för hon är alles tyst :) Tobias har fått sov morgon, han har klivit upp tusen gånger för att Indra har strulat (som vanligt....) Hur sover era småttingar på nätterna? Indra vaknar minst 3ggr ochv hittar inte (orkar inte leta själv) nappen plus att hon ska äta välling en gång på natten annars ligger hon och grinar i hundra år och det orkar jag inte med...... men är SÅ less på detta spring fram och tillbaks helatiden, man får som aldrig sova en HEL natt.... det var längesen! Så min fråga är hur sover era troll ???




Igår vann jag ÄNTLIGEN mina favorit krydd burkar på tradera, ojoj vad nervöst det var! haha

JIE Anita Nylund


Igår tog jag och Indra bussen till Zanna och Leo och hälsa på en stund, shit vad längesen jag träffade dom och Leo har blivit SÅ stor!! Sen tog vi bussen till barnenshus och kikade på ALLA fina saker dom har och så blev jag avundsjuk på deras teutonia timmy ;) den var inte dum! sen gick vi en sväng på Ixo och jag hittade fina ljuslyktor jag ska köpa sen till jul ...

Nä nu ska jag jaga mitt troll och dricka kaffe !

Ha en trevlig helg!

bakat och tränat


Bra kombination va ;)

Har bakat snoddas kakor och nougat kakor så nu har jag en nöjd sambo här hemma.

Var på spinning idag, gud va skönt det var!

Gick en sväng på stan idag och kikade och GUUUD va mycke fint dom har, var på hamngatan och kikade och blev lite inspirerad inför jul pyntningen som snart blir av i hemmet *längtar* Jag vill ha lackade röda adventsljus!!! FINT !!!

Här är en sak vi ska köpa till Indra



Polarns ullunderställ, en overall så slipper man byxor och tröja slipper det glipa och så denna vinter,
det blir ju en annan sak sen när hon är utan blöja vilket hon nog kommer vara nästa vinter så alla grejerna snabbt ska av när man ska kissa...... och då funkar ju inte en overall så bra kanske ;)


Snart är det dags att slänga ner sig i soffan och kolla påbonde söker fru !



Ha en skön kväll !

FY FAN SÄGER JAG BARA!!!!!!!!!!!!!!


:(


www.aftonbladet.se/nyheter/article3747570.ab

inne i en sån period igen


Japp, nu är jag inne i tradera träsket... kikar på saker jag VILL ha och säljer saker jag INTE vill ha kvar! Det är sååå roligt och spännande, men man blir lätt fast i detta, kan sitta i timtal men det går ju inte..........

Kikar och kikar efter en bra och fin säng till Indra på nätet.. googlar och googlar men jag e ju så kräsen... hellst ska det ju vara en växasäng, vi får se vad det blir för något..... och VIT ska den vara.. snart ryker spjälsängen !!



Indra somnade för en stund sen och jag ska snart sätta mig framför tvn och kolla på husfruarna :-) SÅ BRA!



idag har jag . . .


städat en massa här hemma, blir ju så när man är arbetslös, helt plötsligt får man en massa gjort :) idag har jag röjt i 2st lådor vi har samlat typ "allt" i .... slängde säkert 98% av allt rat i dom, skönt att bli av med skiten! Sen har jag skurat ugnen och alla plåtar så nu är det så rent och fint så... oxå har vi burit upp en massa skit på vinden så nu börjar det se bra ut här hemma igen, hatar när grejer bara står och gör ingen nytta, vi hade en pall i köket som jag lagt typ allt på, gammla tidningar och papper och sånt, slängde papprena, satt upp en hylla på väggen för alla kokböcker och min fina kastrull jag fick av mamma och tog bort pallen, blev super bra faktiskt, skönt med tomt golv.

mmmm är rätt trött så jag ska väl lägga mig och sova.

Har företags tankar i huvudet nu igen .... haha det är inte lätt, men jag fick veta en sak i veckan som va så rätt sugen är man faktiskt! shit alltså tänk vad jävla roligt! ÅÅH! mm vi får se hur det går!

Nä nu ska jag lägga mig

Lovar jag ska blogga mer nu........ har varit lite strul senaste tiden men nu e jag tillbaks på fötterna igen :)

G´natt

Stal från Zannas blogg!

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mej?
5. Skulle du kunna krama mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det.
7. Beskriv mig med ett enda ord!
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Är du fortfarande av samma åsikt?
10. Vad påminner dig om mig?
11. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle det då vara?
12. Hur bra känner du mig?
13. När sågs vi senast?
14. Tänker du sätta den här listan i din egen blogg för att få veta vad jag tycker om dig?

jobba jobba


Mitt liv består nu av jobb! Jobbar en massa dygn, ganska drygt när både jag och T jobbar med samma grej, han jobbar oxå dygn och kvällar, nätter och helger så vi går i princip om varann hela tiden, känns som vi möter varann i dörren! :(
Trist... FAST jag är glad att jag har jobb såklart, trivs SÅÅ bra! =)


Indra sover just nu och jag städar och tvättar här hemma!



Nä nu ska jag passa på att fortsätta innan stormen vaknar till liv ;)


Hej och hå!

En riktig skit unge!!


ibland!!

Först så står hon och petar stackars bönan i örat med nån leksaks grej och skrattar och sen står hon och gräver bönan i rumpan! Gah! skit unge..så äckligt och dumt, stackars bönan! Kan säga jag blev INTE glad!

Nu ska vi gå på affärn sen ska vi mysa!



Hej

RSS 2.0